Accent Business Park

Een bruisend en dynamisch bedrijvenpark op een aantrekkelijke locatie. De uitvalsbasis van meer dan 50 ambitieuze bedrijven. Geen files, geen stress, veel parking en een zakelijke sfeer: van harte welkom in het Accent Business Park!

Het bedrijvenpark is vlot bereikbaar en goed zichtbaar in een regio, gerenommeerd voor de pro-business attitude van haar inwoners en met het laagste werkloosheidscijfer in Vlaanderen.

De afwezigheid van files of mobiliteitsproblemen zorgt ervoor dat steden zoals Rijsel, Gent, Antwerpen of Brussel zeer snel bereikbaar zijn. Even strategisch is de nabijheid van het TGV station Euralille (op nauwelijks 25 minuten) en daarmee ook de vlotte verbinding naar London of Parijs.

Dit luidt een nieuwe fase in voor het Accent Business Park, dat zich hiermee stilaan bij de absolute top mag rekenen op het gebied van kantoorvastgoed in België.

Ondertussen maakten al meer dan 50 bedrijven van Accent Business Park hun thuisbasis en momenteel werken er al meer dan 1000 personen …

Ga naar de website van het Accent Business Park