Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik inchecken? Wanneer moet ik uitchecken?
Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 15u00. U dient uw kamer de dag van vertrek te verlaten voor 12u00. Indien u vroeger wenst in te checken of later wenst uit te checken, contacteer ons (bijkomende kosten kunnen hierbij aangerekend worden).

Worden groepsboekingen aanvaard?
Indien u meer dan 5 kamers wenst te reserveren, contacteer ons.

Kan het hotel andersvaliden onderbrengen?
Wij hebben een aantal aangepaste kamers en al onze publieke ruimtes zoals receptie, bar en restaurant zijn rolstoeltoegankelijk. Contacteer ons voor meer informatie.

Zijn huisdieren toegelaten in het hotel?
Enkel blindengeleidehonden zijn toegelaten in het hotel.

Wat zijn de annulatievoorwaarden?
De annulatievoorwaarden zijn afhankelijk van de prijs die u heeft geboekt. Details kan u terugvinden op onze annulatievoorwaarden pagina of op uw bevestigingsmail.

Waarvoor zullen mijn gegevens gebruikt worden?
Wij verwerken de persoonlijke informatie die u ons heeft bezorgd via deze website en verzamelen informatie over de transacties die u onderneemt inclusief details over gebruikte betaalkaarten. Dit is voor het behandelen van uw boekingen en aanvragen om zo op maat gemaakte diensten te kunnen aanbieden, en informatie te verschaffen over onze producten en diensten die we aanbieden en om deze te verbeteren. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze privé beleidspagina.

Heeft u rokerskamers?
Het Mercure Hotel Roeselare is een rookvrij hotel. Roken is niet toegestaan binnen het hotel. Een externe rookzone staat ter beschikking van onze gasten.

Kan er gebruik worden gemaakt van internet?
Al onze kamers zijn uitgerust met high-speed internettoegang en wifi is beschikbaar in alle publieke ruimtes.

Hebben de badkamers een bad of douche?

Al onze badkamers zijn uitgerust met bad of douche en haardroger.